Informatie inhoudelijk behandelingen

Meso Hair

Hoofdhuidproblemen/haarverlies of dunner wordend haar komt voor bij zowel mannen als vrouwen, maar bij mannen iets meer. Met Meso-hair krijgt u een effectieve behandeling tegen haaruitval en stimuleert u de haargroei.

Meso-hair wordt aangebracht middels mesotherapie (een Meso injector)

Wat is Meso-hair?
Meso-Hair is een ‘hairbooster’, een injectievloeistof (CE, klasse III injectable) voor de hoofdhuid. Het bevat natuurlijk hyaluronzuur en (47) actieve ingrediënten, zoals groeifactor, vitaminen, antioxidanten, aminozuren, peptiden en sporenelementen. Ze voeden en activeren de haarfollikels.

De oorzaken van haaruitval, te volgen stappen tijdens kuur
Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval, Alopecia; o.a. ‘Alopecia androgenetica’ (mannelijke kaalheid) en ‘Alopecia areata’, een genetische vorm van alopecia die voornamelijk bij vrouwen en kinderen voorkomt. Allebei zijn het voorbeelden van alopecia waarbij de haarfollikels niet verliezend zijn. Bij deze vormen van alopecia is Meso-hair meestal succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaken van alopecia zijn, zoals onderliggend lijden en medicijngebruik. Meso-Hair is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een voorwaarde is wel dat de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol goed wordt opgevolgd: D.w.z. kuur afmaken 4-6 behandelingen, dag van de behandeling (voor en na behandeling) geen producten gebruiken tot de dag erna, extra ondersteunde producten gebruiken (apotheek/van TOVV). Na de kuur volstaat 1 behandeling in de 4 maanden als onderhoud.

Belangrijk: deze behandeling vraagt geduld, verwacht geen wonderen na 2 behandelingen. De meeste klanten ondervinden na 4 tot 5 behandelingen verandering. Pas na 4-6 maanden kan goed worden beoordeeld of er nieuwe haargroei is. De levenscyclus van een haarfollikel is 3 maanden en het kost tijd voordat nieuw geproduceerde haren zijn uitgegroeid en zichtbaar zijn.

SkinBooster

Skinbooster is voor iedereen die de structuur van de huid zichtbaar wil verbeteren, bijvoorbeeld in het
geval de zon beschadigde huid, pigmentvlekken of acné littekens. Daarnaast kan een Skinbooster een verouderde huid verjongen.
Het is een reeks hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur waarmee de stevigheid, elasticiteit en gladheid van de huid verbeteren. Behandelgebieden zijn de hals, decolleté en handen.

Fillers

Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur wordt er vorm gegeven in het behandelgebied, tevens wordt het vochtgehalte van de huid hersteld.
Hierdoor zullen rimpels verzachten of zelfs verdwijnen/ volume en/of contourverbetering aan uw gezicht of lippen.

Lokaal vetverwijdering Aqualyx

De behandeling bestaat uit het injecteren van een vloeibare oplossing met een stof die ook wel desoxycholzuur heet. Dat stofje zit bijvoorbeeld
in gal om vet in water op te lossen. En dat is ook de bedoeling van Aqualyx. Door het inspuiten worden de vetcellen afgebroken en opgelost.
Het lichaam voert de vetcellen gedurende twee tot drie weken af. 1 a 2 behandelingen volstaan voor zeer goede resultaten.

HIFU 7D Facelift zonder operatie/ naalden

HIFU staat voor High Intensity Focus Ultrasound. 7D HIFU levert direct de ultrasone energie aan de huid en onderhuids weefsel dat het collageen van de huid kan stimuleren en vernieuwen. Waardoor de textuur van de huid kan verbeteren en verslapping van de huid kan verminderen.
Het bereikt de resultaten van een facelift/ liften zonder enige operatie of injecties, bovendien is de bonus van deze behandelmethode dat er geen downtime is. En het werkt ook voor mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en de intense pulslichten.

De behandeling:

 • Tijdens de behandeling wordt een applicator op de huid geplaatst waarna een beeld op een scherm inzicht geeft in de opbouw van de huid. De behandelaar kan nu op de exacte diepte en op de juiste plaats gefocuste energie afgeven.
 • In de diepere huidlagen wordt ultrasound energie gegeven. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en worden gelift.
 • Geen apparaat komt zo diep in de huid als de HIFU. De ultrasonic shots komen tot in de SMAS laag. Dat is de laag waar collageen aangemaakt wordt. De shots zorgen voor directe krimping van de huid, en de shots stimuleren de aanmaak van nieuw collageen.
 • Direct na de behandeling begint de productie van nieuw collageen. Dat proces werkt nog tot 4 maanden door na de behandeling.
 • De huid verstevigt, rimpels worden zichtbaar minder of verdwijnen. Uw gezicht/ hals/ decolleté, is dan ook duidelijk gelift!

Behandelgebieden

 • Kaak
 • Neus-liplijn
 • Ooggebied
 • Wenkbrauwen
 • Dubbele kin
 • Doorzakkende hals
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid
 • Grote poriën

Risico’s bij een HIFU-behandeling
HIFU-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn erg zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid.


Contra-indicaties/ niet te behandelen gebieden:

 • Zwangere vrouwen.
 • Patiënten met hart-en vaatziekten, diabetes en hyperthyreoïdie.
 • Patiënten met gevorderde kanker.
 • Gebieden met open wonden.
 • Gebieden met ernstige of cystische acne of met metalen implantaten.
 • Injectie van botox in de afgelopen 3 maanden.
 • Prothese gevulde gebieden.
 • Heeft laser of IPL behandeling in de afgelopen maand.
 • Te droge huid, moet eerst een hydraterende voorbehandeling doen 3 dagen voorafgaand aan de 7D HIFU behandeling.

TOVV EMS Therapie

TOVV EMS is een effectieve behandeling voor personen die ongewenst vet veilig en effectief willen verwijderen/ betere vormen van de buik of billen. De HI-EMS-technologie (High Intensity Electro Magnetic Stimulation): Hierdoor kunnen mensen hun lichaamsvormen verstrakken/ afslanken en toename spiermassa bewerkstelligen. Deze behandeling vereist geen anesthesie en is volkomen pijnloos. Men kan comfortabel zitten en ontspannen tijdens de sessie, terwijl het apparaat spiersamentrekkingen uitvoert gelijk aan meer dan 20.000 “crunches” in de buik of “squats ” in de bilspieren! En dat in slechts 20 a 30 minuten per behandeling.

TOVV EMS heeft twee applicators die verschillende delen van het lichaam kunnen behandelen (2 zones tegelijk), bij mannen en vrouwen:

 • Bovenarmen
 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Hamstring

Risico’s
EMS-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid.

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

 • Patiënten met pacemakers
 • Zwangere of borstvoeding-gevende vrouwen
 • Patiënten met hartaandoeningen of een zwakker hart
 • Patiënten met cerebrovasculaire aandoeningen (patiënten met een beroerte)
 • Patiënten met hersenbeschadiging of een hersenoperatie hebben gehad
 • Patiënten die implanteerbare medische apparaten gebruiken
 • Niet in de buurt van de halsslagader.
 • Niet op het lichaam boven de buik, knie, etc. (botdelen van het lichaam)

EMS woman

In Nederland zijn er een hoop vrouwen die problemen hebben met de bekkenbodemspieren. Spannen, ontspannen en tegenhouden zijn de belangrijkste taken van de bekkenbodem. Als het verzwakt of beschadigd is, kan dit vervelende gevolgen hebben, zoals urine-incontinentie. EMS training is ideaal voor het versterken van de bekkenbodemspieren en het voorkomen van incontinentie: Elektro-musculaire stimulatie kan specifiek worden gericht op de spieren rond de bekkenbodem, waardoor deze worden versterkt en de bloedcirculatie wordt verbeterd.

20 a 25 minuten training per week is hiervoor voldoende.

Lipo-lift

Het ultieme alternatief voor Liposuctie
Een HIFU Lipo-lift behandeling van het lichaam gaat per lichaamszone. Dit rekent af met uw vetcellen in de probleemzones die u laat behandelen.
Met behulp van ultrasound golven en energie pulsen breekt het de vetcellen af, de vetcellen worden beschadigd zonder dat de huid beschadigd.
De vetcellen sterven af en worden afgevoerd via het lymfesysteem, dit resulteert in afslanking en lifting van uw lichaamscontouren. De afname qua cm kan oplopen tot een afname die van 2.5 tot 3,5 cm per behandeling, tevens kan cellulite worden verminderd/ verwijderd bij de benen. Ook wordt uw huid verstrakt bij deze behandeling.

Hoeveel behandelingen
Het is afhankelijk van uw huidconditie hoeveel behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld komen mensen 2 keer voor een gezichts- /lichaamsbehandeling en worden hier goede resultaten behaald, belangrijk is dat u onthoudt dat het proces van een Hifu gezichtsbehandeling 3 – 6 maanden duurt. Na 6 weken kan er tussentijds een hifu-booster overheen voor extra stimulatie en na 3 maanden kan de volledige behandeling herhaald worden.
Hifu lipo-lift voor het lichaam kan na 3-4 weken herhaald worden
** Garantie kan wordt niet gegeven omdat iedere huid zich anders kan herstellen, dit is persoonsafhankelijk EN of u zich goed aan de nazorg-adviezen houdt.

× WhatsApp